Skip to Main Content
Tweede bril gratis vanaf € 89
Voor de twijfelaars

Dankzij onze “tweede bril gratis” aanbieding heb je niet één maar twee stijlen van bril bij de hand. Kies gewoon een bril uit ons € 89 gamma of hoger, en vervolgens een tweede gratis bril uit dezelfde prijsklasse. Ook de glazen en glasopties zijn gratis op de tweede bril!

In elke winkel hebben we ervaren brilstylisten die ervoor zorgen dat je een montuur vindt dat jij leuk vindt en dat past bij de vorm van jouw gezicht, de kleur van jouw haar en jouw stijl. Vind je jouw perfecte bril niet online? Kom dan gerust langs en wij helpen jou.

Wat is inbegrepen?

Al onze brillen hebben enkelvoudige glazen en worden standaard geleverd met een kraswerende coating. Daarnaast hebben we ook een breed aanbod van glasopties en extra’s die je helpen om jouw glazen te beschermen of te optimaliseren. Andere glazen of extra opties hebben een meerkost op de eerste bril, maar zijn gratis op jouw tweede bril. Mooi meegenomen, toch?

Stylish Glasses
Algemene voorwaarden

2 voor 1 vanaf € 89 - € 269. Inclusief standaard 1.5 enkelvoudige glazen voor hetzelfde voorschrift. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Tweede bril uit dezelfde prijsklasse of lager. Een meerkost kan aangerekend worden voor andere glazen of glasopties (zoals gekleurde glazen of coatings).

Een voorschrift nodig? Maak hier een afspraak

Maak een afspraak
Maak een afspraak

We helpen je de beste optie te vinden die past bij jou en jouw levensstijl.

Vind een winkel >
Maak een afspraak
Maak een afspraak

Bekijk onze collectie brillen.

Meer zien >
Brillen voor jouw gezichtsvorm
Brillen voor jouw gezichtsvorm
Ontdek welke stijlen het best passen bij jouw gezichtsvorm met onze handige gids.
Lees meer >