Skip to Main Content
Over Specsavers

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 35 jaar. Samen met onze winkelpartners bieden we onze klanten kwalitatieve oogzorg, hoorzorg en andere gezondheidsdiensten tegen voordelige prijzen.

Je vindt onze winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Spanje, Australië, Nieuw-Zeeland en sinds kort ook in Canada en België. We stellen meer dan 38.000 medewerkers te werk verspreid over onze 2.500 winkels, ondersteuningskantoren en toeleveringsketen.

Onze kwaliteitsgarantie

Bij Specsavers vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop:

  • Je krijgt bij ons 2 jaar kwaliteitsgarantie op al onze monturen en glazen. Voldoet een product niet aan onze hoge kwaliteitseisen, dan herstellen of vervangen wij de bril kosteloos binnen een periode van 2 jaar na aankoop.

  • 100 dagen om 100% happy te zijn: indien je binnen 100 dagen twijfels hebt over je aankoop, dan doen wij er alles aan om dit op te lossen. Je koopt namelijk een product op maat dat speciaal voor jou wordt besteld en gemaakt. Wij geven je 100 dagen garantie op het montuur en de (varifocale) glazen, indien je niet kunt wennen aan je nieuwe bril of niet comfortabel ziet. Wil je je montuur of glazen binnen 3 maanden na aankoop ruilen en is je product onbeschadigd, dan helpen wij bij het kosteloos uitzoeken van een nieuw montuur of glazen.

  • Gratis nazorg: je kunt altijd bij ons langskomen om je bril kosteloos bij te laten stellen of te laten schoonmaken door onze medewerkers.

Kom bij ons langs
Kom bij ons langs

De contactgegevens en adressen van onze winkels vind je hier

Vind een winkel >
Ons verhaal
Ons verhaal

Lees meer over het verhaal van Specsavers tot op vandaag.

Lees meer >
Ontdek jouw nieuwe look
Ontdek jouw nieuwe look

Bekijk onze boeiende collectie brillen.

Nu kopen >
Klantenservice

Ontdek hoe je ons kunt contacteren met vragen of verzoeken.

Ons verhaal
Sinds onze oprichting in de logeerkamer van de Perkins zijn we behoorlijk geëvolueerd. Lees meer over het verhaal van Specsavers tot op vandaag.
Onze aanbiedingen
Vind de juiste bril voor de juiste prijs
Uiterst eenvoudige contactlensopties voor iedereen
We helpen jou stap voor stap