Skip to Main Content
Werken bij Specsavers
Wat is ons doel?
We zetten ons volledig in om voor onze klanten de best mogelijke ervaring te creëren zowel in de winkel als online. Specsavers’ visie bestaat erin om de levens van mensen te veranderen door hen beter te laten zien. Deze visie is gegroeid uit onze ambitie om iedereen de nodige zorg te kunnen aanbieden aan een betaalbare prijs. Specsavers is een écht familiebedrijf waar we zorgen voor elkaar en voor de anderen.
Waar geloven we in? Samenwerken is de beste manier om onze innovatieve missie te realiseren.
We zorgen voor elkaar: We zijn een familiegedreven bedrijf dat openstaat voor iedereen en waar je iedereen makkelijk kunt aanspreken.
We doen wat juist is: Voor onze klanten, onze partners, onze collega’s, onze engagementen en voor het milieu. We doen dit door een transparante cultuur te creëren waar we vrijuit met elkaar communiceren en onze teams betrekken bij verandering. We willen onze ideeën delen en ook jou daarbij zoveel mogelijk betrekken.
We doen wat we beloven: Een goede communicatie gaat samen met jouw volle inzet. We streven naar een relatie waarbij iedereen op elkaar kan rekenen: zo kunnen wij vertrouwen op jou en jij op ons.
Open vacatures
1. Opticien
chevronDown
2. Optometrist
chevronDown
3. Verkoopmedewerker
chevronDown
Hoe recruteren wij?

Een jobinterview kan soms behoorlijk stresserend zijn. Daarom gaan we voor een “babbelkoffie”. Samen leggen we een moment vast om elkaar beter te leren kennen. Wat drijft jou, wat is jouw motivatie, wat zijn jouw verwachtingen… Het is een open babbel die ons toelaat om meer over jou te weten te komen en een gelegenheid voor jou om vragen te stellen. Zo leren we elkaar beter kennen en zien we of het tussen ons klikt. We houden vast aan onze kernwaarden, maar staan open om van elkaar te leren. In een tweede stap nodigen we jou uit om je onder te dompelen in de winkelbeleving. Je krijgt een rondleiding in een winkel, ontmoet het team en krijgt een beter zicht op je werkplek. Daarna krijg je de kans om voluit vragen te stellen.

Stylish Glasses
Wat bieden we allemaal?

Door aan de slag te gaan bij Specsavers heb je recht op verschillende extra’s:

  • Persoonlijke groei & ontwikkeling

  • Maaltijdcheques van € 8/dag

  • Eco-cheques

  • Hospitalisatieverzekering

  • 13de maand (extra loon betaald in december)

Een “Great Place to Work” in Noord-Europa! Specsavers biedt gelijke kansen voor iedereen. Omdat we allemaal verschillend zijn, net zoals de klanten die we elke dag helpen. We behandelen iedereen op dezelfde manier en creëren een plek waar we verschillen waarderen en respecteren. Want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Specsavers een nog betere plek wordt om te werken.

Stylish Glasses

Vind nog meer vacatures op onze LinkedIn-pagina

Onze winkels
Mortsel
Mortsel
Specsavers Mortsel, Statielei 67, 2640 Mortsel
Maak een afspraak
Wijnegem
Wijnegem
Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem, Belgium
Maak een afspraak